onsdag 15 september 2010

Felix började på rytmik ikväll och tyckte det var kul. Det är en inledningskurs till framtida musikkvällskurser på kommunala musikskolan.

Har gått igenom lite kvitton och lagt in alla belopp i en excel-tabell. Jag har bara gått igenom kvitton som föreligger i A4-format. Det är också de som har en störst slutsumma längst ned i högra hörnet. Jag ska fortsätta med alla småkvitton när jag köpt en bunt skrivarpapper att slå fast dem på med häftapparat. Givetvis summerade jag mina kapellutgifter och hamnade på ett hiskligt belopp. Jag har lagt ut 194 000 kr hittills men då är inte alla kvitton räknade ännu. Där ingår byggmaterial, vitvaror och vissa verktyg.

Brunnsborraren som skulle installera vattnet idag dök inte upp. Nu har han istället tänkt komma imorgon och riskera att kollidera med MR Kyl och Värme på 4,5 kvadratmeter som ska installera värmepannan och en del radiatorer. Jag säger då det... Det är omöjligt att lita på vissa hantverkare. Det är alltid samma hantverkare som krånglar med en också. När man gör upp något med dem vet man redan innan att det inte kommer att bli som avtalat. Tråkigt. Undrar varför det är så. Det verkar vara likadant i hela världen.

Inga kommentarer: