lördag 11 september 2010

Tidig och slö morgon med strömavbrott som gjorde att Felix lade sig hos mig i sängen en stund och pratade. Det var trevligt när han inte kunde spela TV-spel eller kolla Bollibompa. Åkte ner till Beijers och köpte klinker och lite grejer. Sedan upp till kapellet och lastade av. Felix stack och hämtade Joffa och de gick upp och byggde Lego medan jag strök golvet med tätskikt ännu en gång.
Den här vyn börjar man bli lite trött på nu.
Sedan kröp jag under huset och letade upp avloppsröret som leder ut till slamavskiljaren. Jag mindes inte hur det såg ut där det kommer in men nu vet jag. Det kommer att bli vuxenlego för mig därunder snart och jag har redan släppt ner några bitar som kommer att gå åt. Det är roligt att dra avlopp men dyrt. Bitarna är oförskämt dyra.
Felix började simskola idag men vi föräldrar fick inte vara med och titta. Vi fick snällt vänta i själva simhallen. Anledningen är att barnen inte ska bli störda och det är rätt tänkt. Felix tyckte det var roligt i alla fall. Nu har jag landat i lägenheten och ska öla lite och lyssna på musik. Just nu snurrar en skiva med Johnny Winter i cd-spelaren. Imorgon blir det heldag med klinker.

Inga kommentarer: