torsdag 2 september 2010

Jag har tätat ordentligt efter väggar och runt rör inför flytspacklingen.
Därefter har jag lagt på ett lager med primer och placerat ut armeringsmattor som kommer att göra spackelkakan mera hållbar. När nu detta är gjort får jag vänta ett par dagar innan jag får hjälp av snickaren med själva flytspacklingen. Han ska försöka komma på lördag. Nu fortsätter jag med lite småpyssel uppe. Jag har applicerat latexfog mellan taklist och tak i badrummet bl a. Jag dammsög prediksalen och plockade ordning på allt virke, skivor och isolering. Nu ska jag inte såga och härja på ett tag. Efter det att apparatrummet är färdigt och jag har flyttat in ska jag ta en liten paus i renoveringen. Jag längtar efter Jörgens och mina lödaftnar.
Imorgon fortsätter jag att pyssla.

Kvällen avslutades hos goa väninnan EP för surströmming tillsammans med Jörgen och MP.
Jag åt tio strömmingar så nu mår man ganska gott.
Det här är vad som blev kvar.

2 kommentarer:

Håkan Johansson sa...

Det har avnjutits surströmmingar hemma hos mig mig också! Vilket gjorde att jag själv fick ett alldeles utmärkt tillfälle att spendera en dag i motorcykelsadeln. slapp inte helt undan doften dock, den hängde kvar i huset när jag kom hem och även i den kära hustrun. Har provat dom där firrarna några gånger men tycker nog att jag klarar mig bra utan;-)

Eddie sa...

När man som Jörgen och jag är utrustade med vackra mustascher så sitter lukten i lite längre för personlig avnjutning. Rekommenderas!