fredag 3 september 2010

Lämnade Felix på skolan och uträttade lite ärenden. Jag åkte till Bjelkes för att titta på en borrmaskin som inte rycker armarna av mig när jag använder hålsågar. Den var alldeles för dyr så jag får försöka låna borrmaskin när jag ska ta upp stora hål. Små hål går bra med den jag har. Sedan fixade jag ett mobiltelefonabonnemang åt Felixen Fix. Det är väl för tidigt för en sjuåring att ha egen telefon men när jag inte är i kapellet och han är ensam hemma så finns ingen fast telefon. Hans kompisar kommer att ringa mig. Han kan inte ringa mig o s v. Jag urskuldar mig lite som ni märker men det blir ett problem när man inte har hemtelefon. Åkte sedan till Elon och köpte en avfuktare.
Den ska jag ha i apparatrummet då det kommer att bli en fuktig miljö där. Dessutom tänker jag torka hängande tvätt med den. Då slipper jag också att installera en PAX-fläkt i apparatrummet och suga ut värme ur huset.

Åkte sedan till kapellet och slappade. Jörgen och jag lunchade på stan och åkte sedan upp till kapellet igen. Jag röjde min elektronikarbetsplats inför kommande radiatormontage i blivande kök. Vi måste röja så att det går att skruva upp dem på väggen under fönstren. Då kommer det att bli varmt och gott i elektronikverkstaden i vinter. Jag drog på en ny omgång primer inför morgondagens flytspackling så det är gjort. Imorgon lär jag ta med mycket vatten till kapellet för att blanda spackel. Snart är det slut med vattenbärandet.

Nu äter Felix tacos och tycker det är väl länge med drygt sju veckor tills vi ska till Paris. Själv vet jag hur fort den tiden går. Det är dessutom livet som går så jag har ingen brådska till Paris.

Anmälde också Fixaren till simskola som börjar nästa lördag. Då känner jag mig tryggare när vi badar nästa sommar.

Inga kommentarer: