lördag 18 september 2010

Sitter och tar ett par pilsner, lyssnar på musik och ändrar min e-postadress. Jag har ju haft "Smedbyborg" i min e-postadress tidigare. Smedbyborg var huset jag bodde i tillsammans med min hustru i Smedby. Adressen har levt kvar eftersom det är så besvärligt att ändra på alla siter man har kontaktuppgifter hos. Det har varit besvärligt att ändra i alla konton men nu ska det ske. Nu gör jag iofs samma misstag igen genom att ha en bostad i e-postadressen. Jag har bytt ut smedbyborg mot kapellet. När jag flyttar från kapellet får jag alltså samma problem igen.

Jag har skickat mail till de jag har i min adressbok angående ändringen men ni andra får ändra i era kontakter nu. Jag kommer givetvis att bevaka smedbyborgadressen ett tag till.

Idag fick jag en hantverkare till kapellet i alla fall. En kille som satte in radiatorer i elektronikverkstaden, blivande kök.
Om två år ska det bli kök i detta utrymme och då kommer jag ställa köksbänkar framför dessa radiatorer. Jag kommer att ta upp öppningar i socklarna under skåpen så luft kan cirkulera runt dessa. I vinter när jag och Jörgen löder kan vi värma fötterna på dessa radiatorer. Nu kan jag ställa tillbaka borden utmed väggen och iordningställa våra lödarbetsplatser igen.

Jag själv tillbringade dagen under golvet i kapellet och kopplade avloppsrör. Nu kan man använda toaletten om man har med en hink med vatten upp att spola med. Nu fattas en krök igen så jag får vänta med fortsättningen tills imorgon. Då kommer bilder från den undre världen också...

Känner mig lite ensam här och nu. När Felix åkt med sin mamma hem blir det lite tomt. Jag har heller ingen lust att gå på krogen.

Inga kommentarer: