tisdag 28 september 2010

Gammal teknik möter ny.
Alla mina cd-skivor har jag lagrade på min Mac-dator. Den styr jag med min iPhone. Väljer skiva och spår, bläddrar mellan album och artister, höjer och sänker volymen. Musiken far genom det trådlösa nätverket in i en Airport. Det är den lilla vita lådan som sitter i grenuttaget. Musiken spelas sedan upp i högtalare via rörförstärkare från tidigt 60-tal. Och det låter underbart!

Ikväll felsökte Jörgen min grammofonförstärkare och dess nätdel. Givetvis löste han problemet med brummet som vi hade igår kväll. Fantastiskt!
Så här ser RIAA-del och nätdel ut när de står intill varandra, avklädda.

Jag hade kärt besök av Miss Gillette också. Hon provsmakade surgurkan och gick med mig på en promenad till golfbanan och tillbaka. Trevligt!

MR Kyl & Värme körde hårt igår kväll och monterade en massa rör till värmepannan. Jag kan inte bedöma om de är färdiga eller ej. Jag får ringa imorgon.
Att kopparrör kan vara så vackra...

I förrgår när jag kom till kapellet satt det en talgoxe på kyrkorgeln i prediksalen. Den verkade medtagen och jag gick fram till den och bara tog den med min hand. Den väste och försökte bita mig och jag släppte ner den på trappan ute.

Igår när jag röjde uppe på vinden så hittade jag sex ordentliga flyttkartonger som jag verkligen behöver just nu.

Inga kommentarer: