fredag 12 juni 2009

Det kommer att vara mest hänvisningar i huvudbloggen ett tag nu när jag inte kan vara i kapellet. Idag har jag lagt upp ännu ett datum i dagboken från New York, 2009. Länk till höger.

Det har inte varit möjligt att kommentera mina sidobloggar har jag fått reda på. Nu är detta emellertid åtgärdat så nu är ni välkomna att kommentera eller ställa frågor.

För er som haft problem med www.kapellet.net så kan jag meddela att det också verkat ordnat sig nu.

Ikväll är det musiklyssning med tillbehör som gäller för mig. Just nu spelar Yes, "Yesterday" från 1974.

3 kommentarer:

nicke skoglund sa...

hej eddie
går inte o kommentera din sidoblogg verkar det som.skrev lite o det verkar inte som det fastna.

nicke skoglund sa...

Fast man kan ju kommentera NY-bloggen här också.Pier 17 har en trevlig uteservering högt upp fast på andra sidan.I battery park fanns en trevlig uteservering när vi var där,grillade hamburgare o en öl som hette victory om jag minns rätt.Fanns i 3 olika styrkor,7,5 va fin,lilla gumman vart packad.Var 4 timmars kö till färjan som går ut till frihetsgudinnan när vi var där.Men man kan åka med färjan till statten island o få en fin vy över nämda staty,kostar gratis så det är trevligt.Vi bodde på morningside inn,men var aldrig i parken.Boendet ligger på 107 gatan o är väldigt prisvärt,rent o fräscht o nära till T-bana.Ett par gator längre norrut ligger dinern som seinfeld-gänget alltid hänger på.Är dock bara utsidan som ser ut som det gör i serien,men det var lite kul att det var där elaine o jag åt vår första hamburgare i the big apple.Fan va jag ser fram emot o komma dit igen.världens bästa stad.

//nicke

Eddie sa...

Jag får kolla på inställningarna i sidobloggen.

Ja, det är en underbar stad. Jag gick också förbi den dinern där Seinfeld låtsas vara. Jag vet vilken du menar. Prova att gå var för sig någon eller några dagar. Det är härligt. Ni kan ju träffas på kvällen igen sedan.

Vi kan ses någon dag om ni vill innan ni drar.