lördag 3 februari 2024

KIA Picanto

Provkörde en KIA Picanto hos Wafab Bil idag. En trevlig bekantskap. Bra acceleration när jag skulle ut på E18. Imponerad faktiskt.

Jag la mig när jag kom hem runt lunch och låg i flera timmar och läste och slumrade. Tänkte och hade ont. Var ute hos Mary Dalevi och hämtade akvariesten som jag fått av maken Stefan.

Boken jag läser nu heter "Långsamhetens lov" av Owe Wikström. Ganska torftig bok. Han är religiös också vilket skiner igenom för mycket. Ibland så jag blir jag rent ut sagt förbannad faktiskt. Jag trodde den var mer filosofiskt inriktad. Det är inte ens säkert att jag läser ut den. 

Jag började på en annan bok innan men den avbröt jag efter 20 sidor. "Studier i kemi" i den där "roliga genren" som "En man som heter Ove" och "Hundraåringen" m fl. Ska böcker försöka vara roliga är de aldrig bra. Det är min erfarenhet. Bah! Längtade så efter boken "Melankoliska rum" men jag hittade den inte. Den är säkert i Spanien. Jag hade behövt läsa den igen nu. Fantastisk bok.

Förberedde akvariet lite inför djur till veckan förhoppningsvis.


Så här ser det ut nu. Växterna börjar ta sig lite i alla fall medan andra har lossnat och svävar i den fria vattenmassan. Det ska bli lite mer växter i bakkant också.

Tänker mycket på jobbet också och det blir jag tyvärr inte gladare av. På tisdag ska jag till företagshälsan och ha ett samtal om hur jag upplever min situation. Det blir bra det. Jag orkar vare sig skriva eller tala med folk på stan frågar hur jag mår. Jag skyr faktiskt folk lite även om jag sitter lite undanskymt och folkbadar.

La mig tidig och läste.

Inga kommentarer: