tisdag 3 november 2020

Oroliga tider

Medan coronan breder ut sig i Sverige och IS-sympatisörer dödar oskyldiga i Frankrike och Österrike har USA val.
Man förbereder sig på det värsta i USA. Jag såg ett TV-klipp där man satte upp OSB-skivor för skyltfönstren på Macy's på Manhattan. Man förbereder sig på upplopp i natt och de kommande dagarna. En vän på Manhattan skrev imorse att läget känns nervöst i staden. Något ligger i luften.

Tydligen hänger mycket på hur de röstar i Florida. Vinner Trump där kan det bli väldigt jämt. Vinner han inte Florida kommer han få väldigt svårt att vinna valet överhuvudtaget.

Själv sitter jag här i kapellet. Det börjar bli besvärande att sitta vid ett vardagsrumsbord och arbeta. Alternativet är pinnstol och köksbord. Ett runt köksbord dessutom. Jag har försökt att få låna grejer på jobbet i Karlstad men det går väldigt trögt att få till det tydligen. Det är inte bara att ta möbler och flytta hur som helst. Till skillnad mot andra hushåll har jag inget skrivbord eller en självklar arbets- eller studieplats. 

Idag fick vi mera restriktioner vad gäller coronasmittan. I Europa är det upplopp och kravaller med folk som trotsar de utegångsförbud som flera länder infört. 

Inga kommentarer: