söndag 17 september 2023

Söndag igen

Jag är faktiskt inte så där jätteförtjust i söndagar. Det blev hyfsat väder ändå och jag spelade in en del i min snustillverkningsserie jag har på YouTube. 

Igår var det fjärde dagen i rad som vågen visade under 100 kg och det kändes bra. Jag fortsätter mitt lilla experiment med Viktväktarnas modell. Det är ett nytt litet utforskningsäventyr. Att försöka komma på vilka maträtter som är kalorisnåla men ändå mättande och hyfsat goda. Jag längtar väldigt efter curry, den saken är säker. Googlade på "blomkålsris" i morse t o m.

Igår folkbadade jag ute på Arenan också. Det var "Föreningsdagen" och ett antal föreningar visade upp vad de har att erbjuda för föreningsliv. 


Här kunde man prova på hästhoppning men jag var för feg för det. Jag är lite rädd för hästar.


Mina vänner spelade blues från scenen och vi var tre gamla gubbar som satt och tittade.

Jag träffade många bekanta och vi pratade krämpor så som äldre människor gör. Jag skördade tobak när jag kom hem. Odlingen har verkligen tagit sig och det ser ändå ut att bli en del tobak även i år.

De skjuter varann fortfarande helt okontrollerat i Stockholm. Alla borde väl vara döda snart så det blir lite lugnare men de är många de där som lever för att tillskansa sig marknadsandelar när det gäller att förse de dumma svenskarna med droger. Felix var i Karlstad hela dagen med sitt grabbgäng. Hans dag gick i ölets och sportens tecken vad jag förstod. Fotboll på TV på dagen på någon krog och sedan hockey mellan Färjestad - Skellefteå på kvällen. Fullständigt ointressant om man frågar mig.

Jag fick tips igår om att det förekommer bluesspelningar regelbundet i Torrevieja och det är något jag kommer att undersöka närmare i vinter. Jag önskar så att jag vore där redan nu. Att jag hade vaknat i min sköna spanska säng i morse och fått äta frukost i min lilla inglasning i solen.

Inga kommentarer: