lördag 16 juli 2016

Hemresa

Hemresan gick väldigt smidigt. Vi hann äta frukost på hotellet. De släppte in oss tio minuter tidigare denna morgon för att vi skulle hinna. Vi tog tunnelbana och buss ut till flygplatsen och var hemma i Sverige på ett litet kick. Flygningen tog 1 timme och 45 minuter. Bilresan hem från Arlanda är ju hemskt tråkig. Varningslamporna som larmat om bromsfel lyste inte när vi startade men efter 10 mil tändes de igen. Det sket jag i.

Det var skönt att låsa upp kapellet och gå in igen. Allting var sig likt. Någon krukväxt slokade lite men det var väl det enda som hänt. Jag tog några öl i trädgården och åkte sedan ner till Bluesfesten vid Ölme diversehandel. Det var första gången på länge som jag var ute bland folk på det viset. Det kändes ganska OK.

Vilken fantastisk resa jag och Felix gjort! Allting var lagom. Inte för många måsten och vi hade gott om tid att spontangöra vad vi ville. Vi har sovit jättebra på hotellet och ätit bra hela tiden. Egentligen ville jag inte att denna tid skulle ta slut. Felix är underbar att vara med. Ett fantastiskt ressällskap.

Inga kommentarer: