måndag 17 oktober 2022

Ett girigt flin

Jag kommer få svårt att lära mig tycka om Ulf Kristerssons provocerande leende. Jag kommer t o m få svårt att inte själv bli provocerad av det. Men jag måste inte lära mig tycka om det heller. Jag har för övrigt svårt att tycka om någon i vår nya regering. I min värld utgör de "The dark side".

Ny arbetsvecka.

Jag tog en sväng och handlade på förmiddagen efter att jag haft ett onlinemöte. Om jag folkbadade igår tog jag bara ett snabbdopp idag. Vattnet i havet utanför Torrevieja var 23 grader nu på morgonen men det anses kallt.

Jag tog en tur till Dollarstore. Jag brukar köpa ganska trevliga penslar där. Jag köpte en tub gouashfärg. Jag har inte provat det förut. Den var lite för "blaskig" i mitt tycke men jag kanske har någon användning för den.


Däremot hade de mjölmask men det köpte jag inte. För dyrt kilopris för att överväga att använda dem som livsmedel också.


Jag fortsatte lite på Felix stora tavla i kvällningen.


Och lite lila tårar på min senaste väggkaramell.

Det börjar bli lite trångt för mina målningar nu. Jag får väl lägga på hög men någon seriös konstnär kommer jag inte att bli. Jag vill bara kludda. Jag själv blir i alla fall glad av mina målningar. Både när jag gör dem och när jag ser dem. Ett ganska billigt nöje om man ser till materialkostnaden.

Inga kommentarer: