onsdag 5 oktober 2022

Litteratur

En ny sändning böcker från Adlibris.


Tre böcker jag ser fram emot att få öppna upp och läsa. "Diary of a rock´n´roll tour manager" handlar om Allman brothers. Deras turnéledare har skrivit ner en del hågkomster och lagt till lite fina bilder. Denna ser jag särskilt fram emot.

Har varit på möte på länsstyrelsen i Karlstad hela dagen och det var trevligt. Trevligt att träffa inspektörerna som jag annars bara ser ansiktet på i mina onlinemöten. Men nu är jag nöjd med social samvaro för ett tag framöver.

Idag testade jag också min avokadoskärare jag köpte på loppis i lördags och jag blev imponerad av dess tre funktioner. Den åker således med ner till Spanien. 

Likaså mina "citronskal" jag inte tyckt mig haft användning för tidigare. Jag använder så lite citron i mitt Sverigehushåll att jag nöjt mig med pressad citron på flaska. 

Jag vet inte vad jag ska kalla dem men de är av silikon och omsluter en citronhalva. Man greppar hela saken och pressar halvan som vanligt. Citronsaften rinner ut ur den lilla pipen och sedan kan man sätta på hatten och förvara resten i kylskåpet utan att den torkar ihop. De här två halvorna ska också med ner till Spanien där jag aldrig skulle komma på tanken att köpa pressad citron på flaska så som jag gör här hemma.


Inga kommentarer: