lördag 22 oktober 2022

Försäljning av kvarlåtenskapen efter Eddie Persson

Redan nu börjar jag sälja ut mitt bohag. I går beställde jag 300 vadderade postpåsar för skickande av böcker. Mina vinyl- och cd-skivor kan man också komma och välja ibland på plats. Även övriga inventarier är till salu. Jag ska skapa ett konto till vilket jag kan föra över inkomsterna från mina försäljningar så jag får en liten buffert för inledningen av mitt nya liv.

Ni som känner mig och vet att jag har något som ni gärna skulle vilja köpa är välkomna att höra av er.

Felix och jag åkte till Karlstad kl 10:30 idag. Vi var de första gästerna på galleriet och vi träffade vår kära vän Karin.


Det fanns jättemycket fina nya målningar jag inte sett förut och jag vill ha flera av dem men nu är det slut på spontaninköp i Sverige. Inga mer loppisar eller spontanköp till kapellet.

Efter den kulturella upplevelsen gick vi till Claes Olsson så jag fick köpa lite penslar, en akrylfärg och grejer för att göra upphängningsanordningar till mina färdiga målningar. Jag monterade på dessa också när jag kom hem sedan. Nu går de att hänga upp om man vill och har plats.

Vi åkte sedan till Bergvik och åt.


Buffé och vi blev proppmätta båda två. Så mätta att vi inte gick in i en enda affär efteråt utan gick ut till bilen och åkte hem.

När jag kom hem började jag omgående att testa min nya brandgula färg. Jag satte mig och provblandade till lite olika lila kulörer också. 


Kladdade lite på en ny målning och fick besök av min trognaste bloggföljare som ville komma och bläddra lite bland vinylskivorna. Och det fick han gärna. Han köpte en liten bunt så nu är försäljningen igång. Det kändes ingenting när han klev ut med bunten under armen. Imorgon kommer en annan kille för att bläddra bland cd-skivorna.

Klockan är 18:20 nu och jag vill bara gå och lägga mig och läsa. Men det är inte bra att lägga sig före kl 20. Jag läser någon timme och sedan åker ögonen igen men sedan somnar jag inte. Då tänder jag och läser en halvtimma till och sedan kan jag ändå inte somna. Jag har också problem med vänster axel. Jag känner av lite karpaltunnelsyndrom i högern också så jag har lite problem med båda armarna. Det kvittar nästan hur jag ligger så är det inte riktigt bra.

Inga kommentarer: