onsdag 26 oktober 2022

Försäljning

Affärerna går bra och jag säljer en del skivor. Nästa steg är böcker. Jag ska börja med min "musiklitteratur" har jag tänkt. Böcker lägger jag ut på Tradera och idag hämtade jag vadderade påsar som kommit med DHL till Maxi.


Det räcker ett litet tag i alla fall.

Jag tänker mig att lägga ut annonserna på Tradera nu till helgen. Om ni ser något intressant kan ni komma hit och köpa innan dess. När de väl är inlagda hos Tradera får ni leta efter dem där.





Detta går ut i en första omgång.

De flesta går ut till utgångspris 100 kr. Några mindre betydliga (vissa pocket) blir betydligt billigare. Några som är svåra att få tag på läggs ut för mer än 100 kr. Ungefär så. De flesta är på engelska.

Vad gäller resten av mina böcker kan ni höra av er och fråga via FB om jag har den och den. Eller komma hit och kika om vi gör upp tid. Jag tar bara in en intressent i taget eftersom det är så trångt framme vid bokhyllan.
Jag fotograferade av alla böcker för ett tag sedan men en hel del nytt har tillkommit. Ni kan få de bilderna om ni vill sitta hemma och bläddra bland mina böcker. Skicka ett meddelande i Messenger "Önskar bokförteckning) så svarar jag och skickar en pdf-fil med bilder på alla bokryggar.

Idag testade jag min nyinköpta skarpsill.


Riktigt god att äta som den är men behöver lite mer salt. Bara att stoppa i munnen och tugga. Varken ben eller fenor märks i munnens känsliga slemhinnor. Då hade inte jag kunnat äta dem. God rökt smak och fin-fin konsistens.


Serveringstips.

I helgen är det öppet hus med konstutställningar och ateljéer i kvarteret Vågen i Kristinehamn. Det får bli en sväng ner dit och titta. Även om jag inte tänker köpa mer konst nu kan det ändå vara skönt för hjärnan att låta ögonen ta in något vackert och projicera det inne i den grånande skallen.

Sålde lite skivor idag igen. Nu känns det ingenting när de gamla albumen lämnar kapellet. De pengarna jag nu fått in ska bl a gå till en ny dammsugare direkt när jag kommer till lägenheten i Spanien.

Inga kommentarer: