torsdag 8 oktober 2009

Idag fick jag min nya lödstation. Felix och jag åkte till kapellet och jag packade upp paketet och provade den. Jag blev jättenöjd och det är ju trevligt. Vecka 44 ska avloppet grävas. Vi har gjort upp det idag, jag och grävaren.

Tittar på något program på fyran just nu där en massa "pupp-Lisor" ska försöka charma pojkar och deras mammor. Det verkar heta "Mammas pojkar". Konstigt program med en massa "vackra" människor. Men de ser samtliga ut att vara gjorda av plast. Kanske deras hjärnor också är gjorda av plast. Många tjejer verkar ha genomgått bröstförstoring och ser i det närmaste groteska ut.

Jag vet ingen man i min bekantskapskrets som tycker det ser bra ut med synbart förstorade bröst. Det kanske är så att tjejerna tror att det är något vi män tycker är viktigt men jag vet ingen som tycker det är viktigt och jag har aldrig träffat någon kille som tycker det. Dessvärre är det nog så att det är tjejerna som stressar varann till sådana operationer.

Jag blir ledsen på något sätt när jag ser detta. Vem har behållning av ett sådant här program. Ett fåtal av TV-tittarna skulle platsa i denna TV-såpa. De flesta av oss är inte tillräckligt "vackra".
En tjej sa just: -Jag tänder ofta på "Bad guys". Det verkar ju vettigt...

En tjej skrek till en annan i vredesmod när producenterna hällt i dom lite sprit: -Gå och läs en bok!

Jag förstår inte detta. Det verkar inte vara något för mig. Tacka vet jag "Bonde söker fru" där det är riktiga människor det handlar om.

2 kommentarer:

FrkLugn sa...

Fick precis en lysande idé till en dokusåpa. Lås in Anna Anka i kapellet tillsammans med dig och Jörgen. Sen får vi under några veckor följa hur det blir en normal människa av av henne igen.

Eddie sa...

Det vore något det! Då skulle vi lära henne att löda och dricka brännvin.