fredag 23 oktober 2009

Idag har det hänt ganska mycket på det teoretiska planet runt kapellet. Grävaren har ringt och vi har diskuterat måndagen. Lite praktiska saker. Han skulle köra upp lite rör som vi ska använda till veckan.

Jag har också beställt elkabel samt rör och slang till denna. Jag måste ju dra ner el till själva reningsbädden eftersom jag behöver ha en pump som pumpar det avslammade vattnet upp i bädden. Ett larm ska installeras i pumpbrunnen också som gör mig uppmärksam på om pumpen upphör att fungera.

Man har varit på plats från Kristinehamns elnät och gjort ny kabelanvisning eftersom den gamla regnat bort.

Representant från tekniska förvaltningen inom kommunen har också varit på plats tillsammans med mig för att diskutera hur tomten kan dräneras på bästa sätt. När vi ändå gräver i genom vägen så ska jag försöka få bort lite vatten från tomten ner till bäcken på andra sidan vägen.
Tiden för att överklaga mitt tillstånd till att anlägga avlopp gick ut igår. Om sakägare överklagat, hade jag fått problem men nu är det helt fritt fram för mig att påbörja anläggningen. Jag vågade inte skriva om det igår eftersom det var så nära gränsen för att tiden gått ut.
Så långt om kapellet. Nu till bloggen...

När jag skriver detta inlägg har jag haft 19 898 träffar på min blogg. Om jag räknar framåt så lär jag passera 20 000 på måndag runt lunch. Jag kan beräkna detta då jag har ca 40 träffar per dygn. Helt otroligt faktiskt. Det hade jag aldrig kunnat föreställa mig när jag började blogga i augusti 2008. Hela 8 745 olika datorer/människor har någon gång besökt kapellbloggen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

peace and love to the kappelblogg från Lule

Eddie sa...

Peace and love!

FrkLugn sa...

Blir det något pris till den tjugotusende besökaren?

Eddie sa...

En stor puss kan jag utlova om det är en kvinna!

Eddie sa...

Herregud, det är bara 16 träffar kvar innan det blir 20 000! Det gick fortare än jag trodde!

Therese sa...

Och i dag står det 20004. Jag vann inget pris, men det gick fortare än måndag.