tisdag 20 oktober 2009

Vinterdäcken åkte på igår så nu är jag beredd. Jag åkte upp och gjorde lite nytta i form av risdragning från den fällda tallen. Jörgen kom upp och vi satt och diskuterade elektronik resten av kvällen

Idag var jag uppe och tog bort det sista riset och sågade upp den sista veden. Då var det klart. Nu får veden torka till nästa höst. Det blev inte så mycket ved tyvärr.

Vi fick sedan besök av BH som är en guru inom elektronik. Han och Jörgen gick igenom ett kretsschema till ett slutsteg som Jörgen ska bygga åt mig. Bygget går att titta på här:

http://rauna.forum24.se/rauna-about162.html

BH hade också med delningsfilter som vi ska montera på mina hemmabyggda högtalare. Sedan kom J från urskogen med en ny lödspets till mig. Han kom helt perfekt eftersom jag minuten innan hade ondgjort mig över den lödspetsen som jag just satt och lödde med. Därefter satt vi och lödde på var sina projekt en lång stund. En trevlig lödkväll i kapellet.

Innan jag for hemåt gjorde jag i ordning en anvisning där lastbilschauffören ska tippa ett gruslass inför avloppsgrävningen som inleds på måndag.

Denna anvisning borde ju synas.

Inga kommentarer: