måndag 22 juni 2020

Köttkvarn

Underbart befriande regn idag! 
Gårdagens blogginlägg gav viss utdelning må jag säga. Jag fick tag på två underbart smaklösa vattenkannor hos en vän.
En brun. Hur kan man överhuvudtaget tillverka bruna saker? Jag har en likadan som den bruna men den är lila. Den är väldigt bra eftersom yttersta änden på pipen är riktad nedåt. Det är lättare att vattna då.

Imorse åkte jag på loppis och skulle titta efter lite saker. 
Piedistaler fanns det gott om. På den jag ville ha var det ena benet lite för kort tyvärr så den var jullrig.  

Jag brukar alltid kolla böcker också och hittade direkt en som verkade intressant.
"Djupfrysning av Britt-Marie Andersson". När jag kollade framsidan insåg jag att titeln blivit spännande på grund av ett anmärkningsvärt syftningsfel.
Det var ju synd.

Jag hittade också en nästan likadan hushållsassistent som jag redan har. Denna var i stort sett komplett och den hade en köttkvarn. 
Jag köpte den till höger för 500 kronor så nu har jag två assistenter och en köttkvarn. Min modell heter N10 och jag köpte en av modell N8. Ju högre nummer, ju nyare modell. Min var tydligen något nyare då.

Idag blommade denna skönhet också. Den liknar Snow Queen och Cooperi men jag köpte den som namnlös. Och då förblir den namnlös. Det är en regel som man måste följa. Man får inte sätta riktiga namn på plantor som inte är namngivna när man förvärvar dem även om man är aldrig så säker på att det är rätt. Så den här heter "NoID 10" hos mig kort och gott.

Imorgon ska Felix och jag ut på äventyr så det blir tidigt sänggående ikväll och läsning.


Inga kommentarer: