onsdag 25 oktober 2023

Ryggen i centrum


Min skyddsväst har kommit också. Jag såg direkt när jag packade upp den att den är för liten. XXL beställde jag men skulle jämföra den med en L.

Den här årstiden brukar kunna bli jobbig för min. När det blir torrare och kallare luft torkar jag ut och det kliar över hela kroppen. Särskilt på ryggen där jag inte kommer åt att smörja. Jag smörjer mig ju inte ens på framsidan där jag kommer åt men klådan på ryggen blir hemsk.


Jag beställde ryggkliare och ryggsmörjare från Amazon. Ryggkliaren är underbar. Jag kan sitta och klia mig hur länge som helst med den. Smörjaren tror jag kan vara bra men inte med den hudkrämen jag använder. Krämen är lite för fast i konsistensen. En mera tunnflytande skulle säkert funka jättebra. En fördel är att smörjaren går att köra i diskmaskinen så jag får bort den krämen jag proppat den full med nu.


Den är konstruerad med 17 st "roll-on-kulor". Inne i själva huvudet fyller man på hudkräm och man kan sätta ett lock på den när man inte använder den eller ska packa ner den i en väska. 


Jag tror jag kommer att få till det med lösare huskräm. Eller någon form av olja kanske.

Inga kommentarer: