tisdag 14 november 2023

Längtan

Längtan är stor nu - t o m svår. Jag har så mycket roligt att se fram emot så jag kan knappt bärga mig. Jag vill bara påbörja nerresan till lägenheten nu. Igår packade jag en av väskorna klar. Som handbagage kommer jag ha min ryggsäck med datorn i men jag har även en kabinväska som får väga 8 kg. Den har jag dragit igen blixtlåset på nu och den innehåller min stereolupp, en excenterslipmaskin (om jag skulle vilja måla om köksluckorna), min stora kamera, min GoPro-kamera med selfiepinne och en vandringsryggsäck för kommande bergsvandringar. Strax över 8 kg blev det tyvärr. Det är bara att hålla tummarna att det kommer att godkännas. Stereolupp, slipmaskin och vandringsryggsäck ska vara kvar i Spanien när jag åker hem i januari.

Under förmiddagen hade jag också en minilängtan inför Felix ankomst kl 16:30 då vi skulle äta indiskt. Det mesta var förberett men lite matlagning hade jag kvar innan han skulle komma och det längtade jag efter på förmiddagen.

På förmiddagen hade jag också ett långt onlinemöte om små avlopp.

Felix och jag åt "Butter chicken" som denna gång blev supergod. 

Jag åkte med honom ner till hans mamma efteråt och promenerade sedan hem därifrån. Jag gick förbi en ny veterinärmottagning  och ett helt nytt litet villaområde jag aldrig sett förut. Heter området Sunneberg tro? Inte helt omöjligt eftersom området hette så redan när det endast var mycket sparsamt bebyggt med gamla hus.

Lyssnade på "Fläsket brinner" hela vandringen.

Jag har jätteont i höger axel ikväll och det börjar bli obehagligt att andas utomhus. Jag orkar snart inte gå ut i den här kylan längre. Jag pratade med Sven och Anna Bornemark i Torrevieja idag. Det var 26 grader där nu. Igår var det 28. Och här sitter jag när jag har en lägenhet som står tom därnere.

Helt sjukt egentligen.

Inga kommentarer: