tisdag 28 november 2023

Sjuk

Sjukdomsnatt. Ont i halsen och börjar bli snuvig. Känner av bihålorna också. Gick upp och började jobba 05:30. Jag hade inget annat för mig liksom. Jag somnade så tidigt igår.

Jag kämpade mig i genom dagen i alla fall. Jag hade bara ett möte och sen gick resten av dagen till minnesanteckningar. Efter jobbet tog jag en sväng till La Zenia boulevard och beställde kyl & frys. Den kommer på fredag. 


Så här parkerar man motordrivna tvåhjulingar här.

Jag köpte en elektrisk kryddkvarn också. En sådan måste jag ha till mina indiska kryddor. Jag gick till Habaneras sedan också och skulle köpa en hylla som jag tittat ut på Leroy Merlin i La Zenia. Jag trodde den var så stor att jag inte skulle kunna få med mig den utan att det krävdes hemleverans. 


Mitt älskade Alcampo.

Jag gick till Carrefour och Habaneras men jag var så slut i kroppen att jag fick sätta mig flera gånger. Jag handlade lite på Carrefour. En trimmer, cocosolja att steka indiskt i. Två fetaostar eftersom jag tänkte äta greksallad till lunch imorgon men jag glömde förstås oliver. Jag hade med dramatenchassiet och ett par spännband så jag skulle kunna dra hem alltihop. Jag hade bestämt att jag skulle ta bussen hem. Men då fanns inte hyllan på Leroy Merlin på Habaneras. Så då hade jag gått i onödan. Jag köpte en stor skärbräda i alla fall. Jag tänkte lägga den på spishällen sen och ställa min Instant pot där när jag lagar mat.

En installatör kommer och installerar min spishäll på lördag. Det händer mycket nu och snart kan jag bocka av de saker jag tänkte köpa denna gång.

Jag hade banne mig ont i hela kroppen när jag kom hem. Jag tog en tallrik löksoppa och två ostmackor. Sen blev det sängen kl 18:38.

Inga kommentarer: