fredag 24 november 2023

Nu är det nära!

Fredag. Sista arbetsdagen i kapellet på ett tag. 

Jag fick en telefon av kollegan Anders igår så nu känner jag mig lugn inför den saken. 


En iPhone X som okulärt är i mycket fint skick. Fantastiskt att det kunde lösa sig på ett så bra sätt.

Arbetsdagen ägnades åt minnesanteckningar från möte som varit i veckan. Lite småplock också inför Felix ankomst och hans sporadiska boende här när jag är borta. Tänk om jag inte hade Felix... Känslan när mejlet från SAS kom att jag kunde checka in var underbar!

Sivan sov med mig sista natten och jag höll om hennes svans och baktassar i min vänsterhand. Hon gillar det. 

Bussen till Arlanda går kl 02:15 i natt. Det sista jag kommer att packa är min kylväska. Den packar jag ner i incheckad väska trots att den innehåller viktiga mediciner.


Jag tog bara med sju av dessa tuber. En tub i veckan får jag klara mig på. 


Kylväskan blir tung nog ändå.

Själva den fysiska resan ner blir jobbig varje gång. En massa oro om vikter, mått och tider men imorgon kväll (lördag) är jag antagligen framme ändå i lägenheten och har börjat packa upp allt. Antagligen hade min oro varit obefogad. Så brukar det vara men jag vågar ändå inte riktigt lita på att jag har allt under kontroll.

Arbetsdagen gick ganska fort. Ett extrainsatt teamsmöte på eftermiddagen som inte föranledde några extra minnesanteckningar.

Efter jobbet lade jag mig på soffan och försökte slumra lite. En lång resdag/natt låg framför mig. Jag satte telefonen på väckning kl 01:00 för säkerhets skull. Bussen går från Kristinehamn 02:15 och jag åker ner och plockar upp Felix strax före kl 2 i natt.

Åh vilka drömmar jag har om vinterns resa! Vad roligt det ska bli!

Imorgon bloggar jag från Club Salino.

Inga kommentarer: