fredag 1 januari 2021

1 januari 2021

Då får vi se då vad det blir av 2021.

Folk vill tydligen allt mer välja omständigheterna runt deras egen död nu för tiden. Folk skriver testamenten. En del vill ha med sig sin hund i graven. Men de kan väl ändå inte mena att en fullt frisk hund ska kremeras tillsammans med dem? Det känns väl lite väl egoistiskt. Att släcka ett friskt liv bara för att man vill ha ett sällskap när man verkligen inte behöver det.

Jag har fått nyårshälsningar från New York. Skönt att höra att de lever och frodas. Jag vet ännu inte om jag kommer att återse någon av dem. Tiderna är andra nu. Jag tror att rörligheten över jordklotet kommer att minska. Jag kommer i alla fall inte att åka till USA inom det närmaste.

Jag har börjat titta på "Bonde söker fru - Norge". Jag tycker om att se "Bonde" oavsett från vilket land det än är och jag har sett alla säsonger av den svenska versionen. Jag tittar på hur människorna försöker möta varann och hur jag skulle gjort i deras ställe. Liksom som en träning inför att jag själv ska påbörja en ny relation. En speed-date, att få med några av dem till kapellet. Vad jag själv söker och hur min egen självbild ser ut intresserar mig. Det mest intressanta är att se de kvinnliga bönderna som söker en man och höra hur de resonerar. Det är ju det jag alltid viljat veta. Hur kvinnor väljer.
 
Jag tänker mig också in i situationen för killarna som söker en bondekvinna. Särskilt om det är en "bondekvinna" som jag själv attraheras av.
De manliga bönderna som söker en kvinnlig partner kan jag ju identifiera mig med lite enklare. 

Även om jag tittar på detta på TV så känner jag mig inte värst frestad att pröva det i verkliga livet. Men jag vill på något sätt identifiera mig med sökandet och villkoren för det. Det är antagligen något genetisk inbyggt. Att man ska vara två i jordelivet. På något vis känns det så men på ett annat vis känns det som om man ska leva själv. Det är ofrånkomligt det enklaste.

Det finns en del kvinnor därute som intresserar mig här i världen. En del av dem har jag som FB-vänner och andra inte. Men det viktigaste är hur dessa kvinnor yttrar sig. Hur de tänker och hur de funderar. De kan vara hur vackra som helst men om de inte resonerar intressant så är de inte attraktiva för mig. Samtidigt vet jag hur bra jag trivs med att sitta ensam och uttala mig om min omgivning. :-)

Numera är jag själv inte bland de snyggare. Jag blir ju gubbig förstås, lönnfet och t o m fysiskt fet och har inte attraktionskraften kvar som förr. I takt med att min egen attraktionskraft minskar, ökar mina krav på en livskamrat. Det är ungefär vad min vän Sabina Sändh refererade till som ett uttryck som hennes far, Bengt Sändh, kom med.

Det stämmer förstås. 

Trots att jag är så egenkär och nöjd med relationen med mig själv är det ändå lockande att se om någon kvinna kunde passa in med min extremt udda pusselbit. Jag triggas av "Bonde". "Miljö- och hälsoskyddsinspektör söker fru".

Hur udda de än är får de ju en massa brev. Så varför inte jag?

3 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Unknown sa...

KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

Ivona Adam sa...

Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com