onsdag 6 januari 2021

Tillbaka i tjänst

I måndags gjorde jag min första arbetsdag efter juluppehållet men idag onsdag är det röd dag igen.

Jag gjorde ju en "testsådd" av tobaksfröer den 30 december. Det var fröer från min egen odling som jag ville kolla grobarheten på.

Det var ju en väldigt bra grobarhet på dessa visade det sig nu efter sju dagar. Då behöver jag inte införskaffa fröer till odlingssäsongen 2021.

Jag börjar bli allvarligt orolig för vad som hänt med Cal Schenker borta i USA. Vi hade en fin konversation under tiden när jag beställde konsttrycken av honom så jag är helt säker på att han inte försöker lura mig. Den 18 december beställde jag trycken. Vi kom överens om att det inte var bråttom med leveransen. Det var ju julhelger emellan. Den 20 december hade han gillat länken till mitt blogginlägg på FB. Den 30 december mailade jag honom och frågade hur han ligger till med min order men jag har inte fått något svar än. Oroväckande. Jag är rädd för att något har hänt honom. Annars skulle han svarat, det är jag helt säker på. Jag bad honom också att meddela mig när sändningen lämnar USA men jag har inte fått något sådant mail heller.

Det ställer till det ytterligare här runt mig också. Jag har givit Unos Glas i Kristinehamn uppdrag att rama in alltihop och de har beställt materialet redan. Om trycken uteblir står de där med en massa aluminiumlister till ramar som inte blir använda. Jag har ju också satt upp tavellist inför uppsättningen av tavlorna.


Jag kan inget annat göra än att vänta och under tiden har jag ställt upp skivomslagen på hyllan.
Jag vet heller inte hur jag ska få besked om vad som hänt. Det är väl ingen annan som läser hans mail antar jag. På hans webbplats finns ingen information men det kanske bara är han själv som kan uppdatera den. Han har en FB-grupp men där finns heller inget. Kanske någon annan kan göra ett inlägg där om han inte kan göra det själv. För ett tag sedan hade någon skrivit på hans FB-profil och undrat hur det är med honom. Men det var långt före julhelgerna och då hade han gått in och kommenterat. Han skrev att han varit upptagen i en stor flytt och inte varit på sociala medier på ett tag.

Som sagt. Det är bara att vänta och hoppas och imorgon är det en ny arbetsdag igen.

Inga kommentarer: