tisdag 26 januari 2021

Vardagsmotion

Idag har jag varit med på ett webbinarium som Kemikalieinspektionen höll. Webbinariet hölls i Teams i en mötesform som kallades "Livehändelse". Normalt är man ju aktiv i teamsmöten med kamera och mikrofon men i detta fallet kunde man inte aktivera kamera eller mic. Man var med som åhörare som om man var på en konsert eller liknande. Man kunde göra sin röst hörd genom att skriva frågor i en chat.

Jag passade på att röra mig under tiden. Jag gick runt på nedervåningen och varje varv tog 23 sekunder. Vid varje runda tittade jag på datorskärmen för att se presentationen. Jag hade hörlurar på mig och lyssnade till webbinariet hela tiden. Varje varv innebar 39 steg och den uppmätta sträckan var 27m.

Med jämna mellanrum under dagens webbinarium gjorde jag ett par varv och när jag stängde ner datorn för dagen och satt mig i soffan hade jag gått 6 908 steg. Det vill säga drygt 177 varv och nästan 4,8 km.

Inte illa. Då får jag nog träningsvärk imorgon.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}