måndag 18 oktober 2010

Idag har M.R. Kyl och Värme varit här och installerat utedelen till mitt värmesystem. Jag kan dock inte avgöra om den är i bruk eller ej. Slangarna är kopplade men det hörs inget från den. Det verkar som om installatören kommer tillbaka inom kort eftersom en del utrustning står kvar.
Så här såg det ut när jag kom hem. Och här en närbild.
Sedan har jag ju en del funderingar förstås. Undrar t ex om man ska ha ett litet tak över för att slippa få in snö och löv och sådant. Det får jag fråga grabbarna om. Så här ser det ut inne. Isolerade rör som går från utedelen till innedelen. Här kommer de rören upp genom golvet och är inkopplade i pannan.

Jag åkte till lägenheten för att packa ner böcker sedan. Jag hade 6 bananlådor som fylldes snabbt och det gick att räkna ut att det behövs ca 30 lådor ytterligare. Det är inte helt lätt att få tag på bananlådor har jag märkt. Det är hett eftertraktade men efter lite efterforskning inser jag att det är störst chans att få tag på lådor på förmiddagarna. Jag får försöka ta en bananlåderunda imorgon förmiddag.

Just nu gick det förbi en häst med ryttare på gatan utanför. Jag hörde hovarna mot den regnvåta höstasfalten.

Inga kommentarer: