torsdag 3 februari 2011

Ingen värme i prediksalen men efter en stund stod det klart för mig att dat var mitt eget fel. Vatten är tillfört fläktkonvektorn men jag har glömt att förse densamma med el.
Så här står den temporärt. Jag har byggt en liten konstruktion så det går att flytta den lite. Som man kan se på bilden går det slangar till den istället för rör. Det är förstås också för att den ska gå att flytta lite grann allteftersom den är i vägen.
En bild på konstruktionen i närbild.

När jag kom hem idag provskottade jag för ett eventuellt långkok i helgen. Snöhelvetet ligger ju kvar men det tar bra på snötäcket nu. Jag behöver en skottad yta för att flytta trädgårdsmöblerna till. De får jag gräva fram om det blir långkok. Det gick bra att skotta fram en bar yta och det tycks görligt att köra en gulasch i helgen. Vädret är ju avgörande förstås.

När jag provskottat gick jag in och torkade av min stationära PC inför försäljning. Jag bar ner den i prediksalen för att bli av med den häruppe och sedan städade jag hela övervåningen. Det blir snabbt skräpigt när man har katter har jag märkt. Det blir kattsandskorn överallt till slut.

Nu sitter jag och njuter av Paul Butterfield Bluesband och imponeras av vilket fantastiskt ljud det är härinne. Inte en ton irriterar mig. Det låter helt enkelt så bra som det kan. Jag skulle inte vilja ändra på någonting. Inte mer eller mindre diskant. Inte mer eller mindre bas. Inte mer eller mindre mellanregister. Det låter helt enkelt perfekt.

Mmmmmmm!

Inga kommentarer: