söndag 13 februari 2011

Vaknade jättetidigt denna vackra söndag. Jag fick besök runt lunch av en kvinna som aldrig varit i kapellet förut. Hon fick en rundvisning. Vi åkte sedan till IKEA tillsammans med två av hennes vänner. Jag behövde fylla på mitt stearinljusförråd. Fick med ett paket lila servetter också. När vi kom tillbaka fick hennes vänner också en rundtur i kapellet. Jörgen var här när vi kom. Han har fått i uppdrag av Bo Hansson i Karlskoga att bygga två slutsteg tills på fredag.

En annorlunda söndag minsann. Inte alls ensam singel och avundsjuk på alla andra som hittar på en massa saker och har det roligt. Det blev en bra söndag tack vare den trevliga söndagsutflykten med det trevliga resesällskapet.

4 kommentarer:

Morgan sa...

Tack för sällskapet och rundvisningen i kapellet.
Riktigt trevligt projekt!
Blev lite sugen på att ta med mina små INO piP högtalare och lyssna på dem tillsammans med rör!

Eddie sa...

Du är så välkommen! Är det banankoppling till dem tar bytet mindre än fem minuter. Du får komma upp ikväll om du vill. Jag har inget för mig.

Morgan sa...

Just nu är dom isärplockade för lite målning, men så fort dom är ihopskruvade igen så tittar jag gärna förbi! Det är bananer på dom.

Trevlig kväll!

Eddie sa...

Jag har hört talas om INO piP så det ska bli roligt att höra hur de låter. Vi ska jämföra dem med Rauna Njord som jag har uppställda här.