måndag 21 februari 2011

Lördag, söndag och måndag i ett inlägg. Felix hade kompisen Nils på besök på lördagförmddagen och de spelade tv-spel och byggde Lego. Jag satt med Jörgen i ekektronikverkstaden och pratade. Vi kopplade in fläktkonvektorn i prediksalen och började blåsa ut värme där. Mot kvällen visade det sig att den var väldigt effektiv och hade lyckats värma upp hela luftvolymen i prediksalen trots att det var närmare 20 minusgrader ute.
Jag hade välkommet besök under kvällen. En intressant kvinna med nära till skratt och samtal.
Under lördagkvällen kröp temperaturen under minus 20 och plötsligt blev det kallt inne också. Det visade sig att flera automatsäkringar löst ut och pannan stod still. Om jag inte varit hemma hade detta kunnat vara ödesdigert. Imorgon kommer MR Kyl och Värme för att försöka förstå vad som hände.

Söndagen var strålande vacker och Jörgen och jag skulle på hi-fi mässa i Skövde. Av det blev intet då biljävelns oljelampa började lysa i Gullspång. Vi stannade, åkte en bit, lampan började lysa igen o s v. Olja fanns och inget läckage kunde identifieras. Det var trots allt för vanskligt att fortsätta så vi vände hemåt igen. Resten av kvällen slumrade jag i soffan och tittade på lite film.

Idag måndag har jag genomlidit en dag på jobbet. Roligare än så har det inte varit men snart kommer välkommet besök igen för filmtittning och kvällsmat.

Inga kommentarer: