torsdag 24 februari 2011

Tänk att ett mail kan betyda så mycket. Idag har varit en bra dag. Med högt buret huvud har jag gått inne på Coop och småhandlat på lunchen. Jag har "pirr" i kroppen och ser fram emot min framtid.

Felix har varit på rytmik och jag köpte en bok på loppisen mitt över gatan under tiden. Felix tittar på en Harry Potterfilm och jag kollar lite invanda New York-siter för att se om det är något nytt på gång sedan jag besökte dem sist. Tar ett par pilsner också.

Molly är fortfarande borta. Jag kunde konstatera att hon försökt ta sig ut ur huset idag. På ett ställe under en ytterdörr finns nu bara tussar av isolering istället för en syllstock. Jag ordnade med isoleringen igår och kan se att någon försökt öppna upp mitt försök till tätning. Molly är huvudmisstänkt.

I helgen ska det bli mildare sägs det och det hoppas jag innerligt. Jag ska börja ta tag lite i mitt kapell har jag tänkt.

2 kommentarer:

Madame Morell sa...

Men var inte katten UNDER huset nyss? Är hon nu INNE och vill ut? Och är borta igen? Jag tror inte du ska lita på den där katten. Det är snart mars. Härligt att höra om någon har pirr i kroppen. Det kanske det är det katten har? Pirr och längtan?
Jessika

Eddie sa...

Katten är under huset i krypgrunden. Hon har möjlighet att komma in i huset eftersom det saknas golv i vissa utrymmen. Hon har också möjlighet att ta sig ut i snön om hon tar bort de tussar av isolering som jag använt som tätning mellan vägg och grund.

Molly är kastrerad (heter det tydligen trots att hon är en kattflicka). Jag förutsätter att de drifter man förknippar med katt och månaden mars också avlägsnats vid ingreppet. Jag har nog inte sagt hela sanningen heller. Jag har haft besök av hon som åstadkommer mitt "pirr". Hon har två hundar som varit härinne. Det var nog så det började med Mollys flykt från värme och sällskap.