lördag 8 januari 2011

Felix och jag åkte till Karlstad igår och skulle köpa strängar till hans gitarr men affären var stängd. Vi hade lite andra ärenden också, bl a köpa en hallampa och mera stearinljus på IKEA. Rundtur på Bergvik avslutades med lunch på Max. Sedan IKEA-varv med väldigt lite i kundvagnen. Efter Karlstad åkte vi och hälsade på min kära vän Ida i Forshaga. Det var ett mycket trevligt återseende efter många års uppehåll. Vi fann tillbaka till varandra på en gång och satt och pratade som om vi aldrig varit ifrån varandra.

När vi kom hem satt Jörgen och drack öl i elektronikverkstaden. Han kom upp till oss sedan och vi tog några öl och lyssnade på musik. Hallampan passade inte i hallen. Badrumsdörrren tog i när man öppnade den så jag får väl ha en plafond i hallen kanske. Jörgen lullade hemåt vid 22-tiden och jag kröp till kojs.

Idag har vi varit nere på stan i Kristinehamn lite.
Vi hälsade också på "Captain Ninetoe" och hans besättning nere i Bojortsvarvet. Captain Ninetoe är tillsammans med en kollega till mig, Emilie, och tillsammans ska de och två grabbar segla jorden runt i denna segelbåt.
Här står hon vid båten. Resan ska påbörjas i sommar och de ska vara ute i två år. I dagens NWT finns ett reportage om "Båten Anna" och dess besättning. De har också en blogg som kan följas här.

När vi kom hem vilade jag lite och sedan krängde vi på oss arbetskläder både Felix och jag.
Felix slipade sin gitarr och jag hjälpte honom att spackla den.
Jag gjorde en liten ställning för den fläktkonvektor som ska stå och blåsa ut varmluft i prediksalen resten av årets kalla årstid. Denna ska monteras permanent på väggen någonstans sedan när prediksalen är iordninggjord. Jag behöver nog ha två likadana för att få en behaglig inomhustemperatur i det gigantiska vardagsrummet. De behöver nog också hjälp av någon takfläkt för att få ytterligare cirkulation på varmluften. Vardagsrummet kommer att bli på 338 kubikmeter när det är klart (9m x 7m x 5,2m).

Sedan städade jag i apparatrummet för nu ska jag ta tag i detta lilla utrymme och färdigställa det. Jag behöver låna snickarens rondell bara för att hyfsa till några klinkerplattor innan jag kan sätta dit dem. När det är gjort kan jag ställa hit tvättmaskin och tumlare. Det ska bli otroligt bekvämt att slippa åka till lägenheten och tvätta när det är inkopplat här i huset.

5 kommentarer:

Emilie sa...

Roligt med lite besök! Hoppas Felix törs hälsa på igen även om vi hotade med att ta med honom på resan =)

Eddie sa...

Vi diskuterade faktiskt hur det skulle kunna vara att segla jorden runt och enades om att det var ingenting som intresserade någon av oss.

osma sa...

Hej allihopa,
Jag heter Herr, Rugare Sim. Jag bor i Holland och jag är en lycklig man idag? och jag sa till mig själv att alla långivare som räddar mig och min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa alla personer som letar efter lån till honom, han gav mig lycka till min och min familj, jag var i behov av ett lån på € 300.000,00 för att starta mitt liv hela tiden när jag är en ensamstående far med 2 barn träffade jag denna ärliga och Allah fruktade man lån långivare som hjälper mig med ett lån på € 300.000,00, han är en Allah fruktade man, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet, vänligen kontakta honom berätta för honom att (Herr, Rugare Sim) hänvisar dig till honom. Kontakta Mr, Mohamed Careen via e-post: (arabloanfirmserves@gmail.com)


LÅN Ansökningsinformation FORM
Förnamn......
Mellannamn.....
2) Kön: .........
3) Lånebelopp som behövs: .........
4) Lånetid: .........
5) Land: .........
6) Hemadress: .........
7) Mobilnummer: .........
8) E-postadress ..........
9) Månadsinkomst: .....................
10) Yrke: ...........................
11) Vilken webbplats gjorde du här om .....................
Tack och hälsningar.
E-post arabloanfirmserves@gmail.com

Floor Lola sa...

Hej herr fru
När man står inför ett problem är det alltid en lösning.
Jag är en specifik långivare, specifik och seriös.
Jag erbjuder finansiella lån på 5 000 till 8 000 000 euro till alla seriösa människor som verkligen behöver det, med en ränta på 3% per år. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina klienter inom två dagar efter mottagandet av begäran.
Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig på min e-post: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

james sa...

Behöver du ett lån till 2% ränta, vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån vänligen kontakta oss via e-post loanoffers842@gmail.com eller whatsap oss +393510651312