tisdag 11 januari 2011

Släppte Felix runt lunch igår till hans mormor och morfar. Två av hans småkusiner var där och det skulle lunchas och lekas. Jag åkte hem och blev plötsligt helt sysslolös och nästan apatisk. Jag vet inte vad som hände. Jag sov en stund och sedan målade jag Felix gitarr svart en gång.
Han valde alltså att ha en svart färg till sin gura.
Sedan fogade jag där jag satt klinker kvällen innan. Det krånglade och tog emot hela tiden. Renoveringsglöden har falnat inom mig just nu. Jörgen och jag åkte till en kompis och installerade en förstärkare och högtalare i hans vardagsrum senare på kvällen.

Idag har jag jobbat som vanligt. Glöden i mig är fortfarande släckt. Jag börjar i alla fall att längta efter att få bygga uthus till sommaren men dit är det ett tag. Jag lekte också med tanken på att börja med golvet i bakre hall och bygga gästrum. Tanken var inte precis avskräckande men jag måste suga på den karamellen ett par dagar.
M.R. Kyl och Värme var här imorse och förberedde lite för inkoppling av fläktkonvektor i prediksalen.

Jörgen var här ikväll och lödde ihop det sista på mitt försteg. Han löder bättre än jag och ikväll löddes svåra och viktiga lödningar. Jag målade Felix gitarr en gång till och ska måla den ytterligare en gång imorgon. Strängar, stämapparat och plektrum är beställda och kommer på torsdag. Vi provspelade försteget sedan och det lät underbart. Tyvärr förelåg ett litet brum som Jörgen ska eliminera en annan kväll.

Inga kommentarer: