måndag 3 januari 2011

Jag har haft problem med elektriciteten i kapellet några dagar. Lamporna har flämtat och blinkat och motorskyddet har löst ut på kompressorn till värmepumpen. M.R. Kyl & Värme har varit här och kollat pannan och värmepumpen ikväll men de kunde inte hitta något fel. Elektrikern var här och var förbryllad. Han kunde heller inte bli klok på vad felet var. Han trodde felet låg ute i elskåpet vid gatan. Kristinehamns elnäts jour var här och hittade felet. En säkring hade gått i deras elskåp så nu ska saken vara biff.

Jörgen och jag satt i mörkret nere i elektronikverkstaden och blev jättehungriga. Jag hade tänkt värma en portion mat i mikron men det är ju svårt utan ström. Jörgen satt och pratade pizzafyllningar så det slutade med att han åkte och hämtade varsin pizza medan vi väntade på jourkillen. En varsin pizza med mycket kött avnjöts i skenet av min pannlampa.

Nu sitter jag uppe i bostadsdelen och väntar på att elementen ska bli lite varma igen. Jag blev helt nerkyld av allt spring in och ut därnere och är fortfarande iskall om fötterna. Det blir tidigt under täcket med boken ikväll.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du!
Skickade dig en youtube-länk för länge sedan, med Jeff Beck och någon kvinnlig sångerska. Har letat desperat, men den står ej att finna. Har du möjligtvis kvar den någonstans?
Annars går livet sin s.k. "gilla gång". Alla mår, efter omständigheterna, bra? Puss å kram, Zostera

Eddie sa...

Var det inte Jeff Beck och den kvinnliga basisten Tal Wakenfield eller vad hon heter? Jag minns ingen sångerska. Om det var en basist du menade så finns DVDn att köpa. "Live at Ronnie Scott´s" heter den.

Gilla gång är väl det som gäller här också. Väldigt trött på snö och kyla.

Anonym sa...

Nä det var inte den med Tal, som iof är (nästan) lika bra. I samma veva hittade jag och skickade en annan snutt med Beck m.fl.

Här i "södern" har i alla fall kylan släppt, just nu strax under noll. Gör mitt yttersta för att hata bort snön!

"...they say the west is nice this time of year..."