onsdag 5 januari 2011

Sitter och läser på om Chelsea hotel. Det blev två inlägg idag. Jag kom på att det kanske är stämningsfullt när kandelabern brinner i bakgrunden av de lila tulpanerna Miss Gillette hade med sig till mig när hon gästade mig härom kvällen. Lyssnar på Zamla Mammas Mannas, "Family Cracks". Mycket bra svensk proggrupp med Coste Apetrea i spetsen.

4 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Två grejer: guuuva avis jag blir för att du ska bo på Chelsea! Inte missunnsam alltså, men jag skulle själv vilja bo där. (Och det ska jag banne mig se till att hinna med nån gång i livet också.)

Och: Pinsamt nog visste jag inte att Coste Apetrea var med i Manna ... Så bra att jag slipper känna mig pinsam längre! :-) Himla allmänbildande, den här bloggen.

Tack för senast, ska jag ju också säga.

Eddie sa...

Det är klart att du hinner bo på Chelsea. Jag ska lurka runt på hotellet och ta en massa foton. Du kan se bilderna i mitt blogginlägg den 19 maj i år.

Hoppas jag träffar någon av de permanentboende på hotellet som bott där så länge att de har minnen från storhetstiden. Tydligen går en guidad tur på hotellet en gång i månaden. Vore ju läckert om den skulle sammanträffa med min vistelse i NYC.

Anonym sa...

Tycker dina lila tights passar bra till tulpanerna också!

Dag

Eddie sa...

Allt är genomtänkt in i minsta detalj, Dag!