fredag 21 januari 2011

Ikväll beställde jag hotell för min New York-vistelse. Tidigare har jag ju beställt en natt på Chelsea hotel. Den sista natten ska jag sova där. De övriga 12 nätterna ska jag bo på Riverside Studios på W 71 St. Jag betalade hela vistelsen direkt och man får inga pengar tillbaka om man avbokar. 499:-/natten kostade det och det är billigt. När jag var klar med bokningen kollade jag en del hotellrecensioner och insåg att många hade problem med vägglöss på stället. Hotellet luktar tydligen väldigt illa och badrummet är hemskt snuskiga. Tja, vi får se. Jag överlever säkert.


Jag ansökte också om visum. För att kunna ansöka måste man ha en adress där man ska bo. Det fick jag i och med att jag bokade hotellet.

Felix har tittat på Batman på dvd och jag har slumrat lite. Nu dricker jag några öl och Fixaren sover nu.

Här ligger pälsgrisen "Molly" och njuter i soffan.

Jag skrev häromdagen att jag att jag befinner mig i ett vaccum. Jag känner mig liksom tom inuti. Idag kände jag likadant och det är som om min tillvaro inte har någon melodi. Som om en enda ton ligger på hela tiden utan att variera det minsta. Jag är inte glad och jag är inte ledsen. Jag är liksom ingenting. Underligt.

Jag känner i alla fall för att fortsätta att röja i prediksalen imorgon när jag lämnat Felix. Det ser jag som ett underbart tecken. Det kanske t o m blir en tur till tippen.

M.R Kyl och värme var här imorse och kopplade ihop fläktkonvektorn med värmesystemet. Slangar och rör är kopplade men det går ännu inget varmvatten i dem. Vet inte varför men M.R återkommer säkert på måndag.

Inga kommentarer: