lördag 15 januari 2011

Felix vaknade här i morse och igår kväll lärde jag honom den digitala klockan. Det här med kl 17:45 är ju ganska svårt för en som bara har tittat på klockor med urtavlor och visare. Normalt har han sitt armbandsur vid sin säng för att se om det är rimligt att gå upp när han vaknar. Igår hade han glömt sin klocka hos sin mor och jag har ingen med urtavla.
Han startade dagen som vanligt med lite TV-spel och TV. Han gör frukost åt sig själv numera så nu kan jag ligga lite längre på helgerna. Jag ligger gärna och tänker på uthusbygget en stund innan jag kliver upp.
Vi åkte ner på stan för att skiljas över en pizza. Hans mamma skulle möta upp på stan och överlämningen skulle ske där.
Här sitter han och väntar på sin pizza läsandes en ny Legokatalog.
Efter lunchen åkte jag hem och lade mig och fortsatte att läsa "Öster om Eden". Sedan började jag dricka folköl och lyssna på underbar musik. Tänkte försöka släppa ut katterna i resten av huset denna kväll.
Siv stack ut direkt men Molly är tveksam som synes. Hon gick inte ut och jag kunde inte vänta hur länge som helst. Det lutar åt att Siv sover någonstans på nedervåningen inatt för nu när jag ropar i trappan syns hon inte till. Hon har det nog jättespännande därnere. Hon har tillbringat en natt där förut för en vecka sedan.
Molly sover nu i Felix säng och jag lyssnar på musik och dricker mina folköl. Jag och Jörgen ska ta en taxi till Sterner sedan. Ett nytt bluesband har sett dagens ljus idag i Kristinehamn. De har repat på eftermiddagen och vi ska upp och träffa gänget efter repet som skett i hemlighet.

Det är väl vad som händer denna lördagkväll i Kristinehamn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men gud vad kul att det händer något på bluesfronten här i stan! Promenerade jycken förbi Sterners hus förut i kväll och hörde några trevliga toner som läckte ut mot gatan. Hoppas det blir något gig här framöver.

L

Eddie sa...

Uj vad bra det lät!

Jag ska lägga upp lite bilder i nästa inlägg.