söndag 27 december 2020

I väntan på ny konst

Vädret idag var bedrövligt och dessutom har det regnat hela natten. Klockan 9 åkte jag i alla fall till IKEA för att hämta tavelhyllorna. Det gick smidigt. Jag backade intill och checkade in via telefonen. Strax kom en kille fram till mig och sa att mina varor låg på en kundvagn bakom bilen. Han scannade en qr-kod på min telefon och sedan var det bara att plocka in varorna och åka. Det blev inget utomhusfika med min kollega heller. Det hade inte alls varit trevligt med regn och blåst.

På hemvägen stannade jag till på Maxi och fyllde på mitt lager av mjölk. Jag hade bara två liter kvar hemma och plötsligt står jag där och är "römjölks-utta" om jag inte ser till att fylla på. Jag körde förbi Felix mamma också. Han var hos henne och jag hade packat ner lite beef jerky så han skulle få smaka. Sedan åkte jag hem.

Jag satte upp de nya hyllorna och flyttade upp de tavlorna som stod på den under tavelhyllan. Jag tänkte ha tavlorna från Cal Schenkel i ögonhöjd över mitt skrivbord istället. 

Dessutom når jag inte till den nyuppsatta hyllan utan byggställning. Det är 3,70 i takhöjd och den nya hyllan sitter på ca 3 meter. Jag ville ha det enkelt att sätta upp de nya sedan och jag ville demontera ställningen och ta ut den så fort jag kunde. Nu är nedre våningen fri och dedikerad "For Calvin".

Felix skrev ett sms där han hyllade mina beef jerky till skyarna. Han åt upp allt han fick på en gång. Imorgon lägger jag in en ny laddning beef jerky i marinad. Jag ska förfina receptet på marinaden något.


Inga kommentarer: