söndag 14 mars 2021

Avstånd till sin nästa

Idag när jag kollade herrarnas längskidor visades en filmsekvens från helikopter. Alla åkare hade exakt samma avstånd till varandra. Avståndet var ju inget förutbestämt utan det hade uppkommit tack vare att alla var människor som har något inneboende avståndstänk som verkar vara väldigt lika för alla av dagens skidåkare.

Vi har väl sådana preferenser i olika omgivningar. Det är t ex en stor skillnad på vilket avstånd man accepterar i New Yorks tunnelbana med ihopklibbade lår mellan människor som sitter bredvid varandra i en tunnelbanevagn där AC-n inte fungerar och på Värmlandstrafiks rälsbussar där man ofta kan få en hel vagn för sig själv.

Fåglar verkar också ha inbyggda komfortavstånd när de sitter lika långt ifrån varandra på en elledning eller flyger i en plogform mot sommarvistet. Det händer också att man ser två kajor som sitter tätt intill varandra på en telefontråd. Är de ihop då? Eller är de bara kompisar och varför är då avståndet mindre mellan dem än om de vore många. Hur går tankarna hos respektive kaja när de sitter tätt? Kommunicerar de tro? De borde ju troligen ändå tänka lite på varann ibland. 

Det har varit en ovanligt händelselös helg och nu är det söndag.  

Det ska bli kul att se "Elitstyrkan" på TV idag. Och Farmen också. Gift vid första ögonkastet har urartat lite. En tjej som jag tyckte verkade så trevlig och hennes match som jag trodde skulle bli perfekta för varandra. 
Nu börjar hon med sitt rabiata feministtänk och det kommer att bli deras fall antagligen. Hon tycker han är dålig bara för att han inte tänker som hon eftersom han inte förstår hur det är att vara en förtryckt kvinna. Hon blir t ex arg om en man erbjuder sig att bära tunga matkassar. ”Kan själv” hela tiden. Jag tror hon hatar vita heterosexuella män egentligen. 
Det börjar tyvärr inte bra i den relationen och hon kommer förmodligen att förbli singel resten av livet. Jag kan inte tänka mig annat. Det finns ingen som står ut med en sådan människa i längden. Att ständigt känna att man tillhör en lägre stående grupp av människor på grund av sin hudfärg och sexuella läggning. Ett ”Kukdjur” har jag hört att vissa av dem benämner oss.

Jag förstår mig inte på det där könskriget som alltid har utkämpats i alla tider.

Jag blev i alla fall sugen på tacos när jag såg det senaste avsnittet så det blir det här i kapellet idag.

2 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Sjoberg Anna sa...

Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)