lördag 13 mars 2021

Tröttar ut mig med tankar

Jag märker att jag tröttar ut mig med mina tankar om Spanien. Jag behöver en paus från det ovissa ett tag. Jag pratar inte heller med någon annan människa. Ofta när man berättar för någon hur man tänker så brukar man förstå hur och varför man tänker på olika sätt. I dessa tider pratar jag ju aldrig men någon som kan ha ett intresse av hur jag tänker och planerar. Mitt enda sätt blir att skriva. Det innebär förstås att jag säkert upprepar mig. Ibland känns det som jag redan skrivit om en sak förut och jag orkar liksom inte att gå tillbaka och kolla.

I går kväll talade jag faktiskt lite med snickaren på telefon. Vi pratar knappt en gång i veckan längre. Det händer ju liksom inget på dagarna men jag har ju i alla fall mina spaniendrömmar att dela med mig av. Snickaren är också lite inne på ett boende i Spanien.

Klockan är snart 17. Då brukar jag börja förbereda mig lite för sänggående. Kl 18 längtar jag starkt efter min läslampa och min stora kudde som gör att jag kan ligga på rygg lite uppsatt och läsa. Oftast orkar jag inte läsa längre än till kl 20. Då ligger jag och krånglar lite innan jag somnar.

Kl 6 vaknar jag sedan, helg som vardag. Nu har jag börjat jobba direkt på morgonen på vardagarna. Jag sätter på kaffe och på TVn. Sedan datorn och så går jag igenom mailen om det hänt något. Kollar FB. Kollar svtnyheter om det hänt något. När kaffet puttrat klart sätter jag mig vid TVn och kollar lite nyheter. SVT har nyheter en gång i halvtimmen och det är för mycket. Till slut orkar jag inte höra samma saker om och om igen utan stänger av. 

Sedan är det datorn som gäller tills klockan börjar närma sig 16. Då försöker jag stänga av numera eftersom jag börjar jobba så tidigt.

Bakslaget i form av ett decimetertjockt snötäcke har nästan töat bort igen. Imorgon är det nog inte mycket kvar.

Jag fascineras av den lilla flickan Anne Frank jag läser om.

Felix har fått sommarjobb också. Han ska sälja jordgubbar utanför Maxi i sommar igen.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}