tisdag 9 mars 2021

Crescent Elora

Idag var jag i Karlstad och provcyklade en elcykel. Jag beställde en Crescent Elora 7-växlad damcykel. Den ska levereras i början av april tydligen. Den hade redan hastighetsmätare så jag har köpt en i onödan. Det blir så ibland när man är ivrig. Felix kan få den.

Det var en speciell känsla att cykla. Jag insåg att jag inte cyklat på flera år. Eldrivningen satt på vevpartiet istället för på framhjulet. Det var tydligen bättre. Jag vet ju inget om cyklar alls egentligen. Batteri under pakethållaren. Det blir säkert bra. Cykelkorg fram, hjälm, reflexväst och lås.

Den levereras hem till mig i kapellet.

Jag funderar mycket på Spanien. Köpa eller hyra? Köpa eller hyra? Hyra först och se om man trivs med staden? Verkar nog vettigast. En del köper en lägenhet i stan först och flyttar sedan ut i lite lugnare villaområden. Jag frågade på ett forum igår om det fanns något system med kolonilotter men det verkar det inte göra. 

Torrevieja verkar vara betydligt billigare än andra orter som Nerja och Fuengirola.

Innan jag åker ner i jul ska jag göra upp tid med några mäklare och gå på lite visningar har jag tänkt.

4 kommentarer:

Cre8iv sa...

Tvära kast i vårvädret!!! 😱
Tur det inte var idag, som du skulle testcykla!! 😜
Ha dé/ El(lin)ora

Eddie sa...

Ja verkligen! Jag har redan ställt in snöskyffeln i uthuset men idag måste den ut igen tyvärr.

Per sa...

Bra köp av elcykel. blir perfekt att dra cykelkärran med.
MVH
Per

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}