lördag 4 mars 2023

Kärt återseende

Slötittade på lite play-TV på morgonen innan Micke ringde och frågade om jag ville med till La Zenia och det ville jag ju. Han plockade upp mig och vi hämtade även släktingar till hans familj. 


På vägen till La Zenia mötte vi ett demonstrationståg som verkade ha starka synpunkter på arbetsförhållandena inom vården. Jag och Micke gick till Media markt och i lite klädaffärer. Kvinnorna gick för sig. Micke köpte en datorskärm och några pikét-tröjor. Jag köpte tre t-tröjor och sedan åkte vi tillbaka till stan med damerna. Micke och jag åkte och åt hos "Greken"


Vi käkade Gyros som var jättegoda.

Sedan åkte vi till Micke och installerade hans skärm och det såg bra ut. Sedan drack vi kaffe med Karin och Mickes mamma. Ett trevligt återseende. Han körde mig hem sedan och jag satte mig direkt på scootern och åkte hem till dem igen med min bok ifall vi inte skulle träffas mer innan jag åker hem. Sedan handlade jag på Carrefour. 

När jag kom hem tog jag fram min resväska.


Det är inte alls lika roligt att packa för hemfärd som det är att packa för bortfärd. Men det måste ju förstås göras. Nu kan jag lägga min handbagageväska i väskan som ska checkas in i alla fall. Jag har köpt lite snacks för att packningen inte bara ska innehålla luft. Annars är det inte så mycket som ska till Sverige faktiskt. Nästan inga kläder t ex. Kamerautrustning mm blir det ju. Och en flaska sprit till Felix.

Imorgon fyller han 20 år och jag har förberett en present åt honom som han kommer att få en ledtråd till imorgon bitti. 


Ikväll firar jag hans kommande 20-årsdag med en flaska cava i min inglasning i solnedgången.

Jag har också haft ett långt samtal via facetime med en kvinna jag tycker om. Trevligt! 

Inga kommentarer: