torsdag 3 februari 2022

Aline

Imorse blev jag så innerligt glad. Den flygrädda flickan från min hemresa från Spanien hade hittat mig. Jag har tänkt mycket på henne men förbannat mig själv för att jag glömde hennes namn. Men idag såg jag att hon hittat mig på Facebook. Hon hade skickat ett rött litet hjärta på ett inlägg jag gjort på Facebook. Aline hette hon.

Idag på morgonen hade också statsministern och andra en pressträff om att covidrestriktionerna hävs fr o m den 9 februari. En lättnad för många men för mig själv innebär det kanske en förändring mot att jag förväntas bli mer social igen. För mig har det varit ganska bekvämt att kunna gömma mig lite under restriktionerna. Bara en vecka kvar av den lilla frizonen alltså.

På min arbetsgivares intranät stod också följande att läsa i morse: "Om ni ska utomlands under sportlovet och tänkt er att arbeta behöver ni anmäla detta till IT-enheten så de registrerar under vilken period inloggning kommer att ske från ett specifikt land". Det inger förhoppningar för min framtid anser jag. Jag hade ganska nyligen hört att vi inte får föra med oss kommunens egendom utanför landet.

Inga kommentarer: