tisdag 9 november 2021

Blöt natt

Jag hade jättefeber i natt och vaknade i en sjö av svett. Jag höll på att frysa ihjäl sedan när jag var tvungen att lämna sängen. En liten smal remsa av sängen var torr. Detsamma med täcket. Kudden var oanvändbar men jag lyckades pussla ihop en smal torr plats att sova vidare på sedan. Jobbigt. Jag slängde sängkläderna i tvättmaskinen men det var en stor ansträngning. Jag fasar för hur det ska bli att bädda i de tvättade sängkläderna sedan. Det brukar vara mera ansträngande att bädda än att riva ur.

Jag har i alla fall arbetat på under dagen i min egen takt. 


När jag skickade ut denna bild till mina kollegor tyckte de att jag såg blek ut.

Under dagen kom också bekräftelse på att jag har covid. Eller bekräftelse förresten. Jag fick ett meddelande från 1177 att jag skulle fylla i ett formulär för smittspårning. Meddelandet började så här: "Eftersom provsvar visar att du har Covid är du skyldig att fylla i detta smittspårningsformulär". Jag hade inte fått något provsvar innan. Provsvaret kom ett per timmar efteråt ändå.

Ikväll ska jag lyssna på en onlineföreläsning med Elaine Aron. Kvinnan därborta i USA som myntat begreppet "Highly Sensitive Person". Det ska bli roligt att lyssna på henne. Sedan ska jag lägga mig i renbäddad säng och hoppas att inte denna natt blir liga febrig som gårdagsnatten.

Inga kommentarer: