fredag 19 november 2021

Färg

Jag hade anmält mig till en prova på kväll ute på konstmuséet för att kladda lite med olika färger. Tillfället blev tyvärr inställt på grund av för få anmälda. Då får jag anlita min egen konstnär Karin Fast Aronsson för ett utbildningstillfälle.


För att inte behöva slösa färg på en obildbar idiot har jag köpt egen färg på hennes inrådan. Idag kom färgen men den ena burken var locket spräckt på. Ingen katastrof kanske men tråkigt och söligt innan jag ens öppnar burkarna. Jag överlever dock.

Det ska bli skönt med helg nu. Ta det lugnt och äta, skriva och läsa. Måleriet får dröja tills jag är helt återställd och tills jag fått på vinterdäck på bilen innan jag drar till Karin i Karlstad. Smak och lukt är tillbaka mer eller mindre. Nu är det inte ett besvär längre.

Jag pratade också lite med han jag ska låna lägenheten av i Torrevieja. Om tre veckor är det ju dags för mig att åka dit.


Arbetet med luckstugan verkar gå vidare också. Jag hör att det är verksamhet där på dagarna och i morse tog jag en kort promenad och tittade. De har fyllt upp marken framför huset. Huset ska rivas.

Inga kommentarer: