måndag 28 mars 2022

Delmål uppnått

Jag har ända sedan förra spanienresan varit sugen på en "Dramaten". Jag vet att sådana ger många vuxenpoäng men jag är ju snart vuxen. Jag beställde en innan jag åkte hit på Amazon men den kom på villovägar. Idag på Alcampo stod den där mitt i min väg och jag blev överlycklig. En lila. Det var det som var drömmen. Inte en mörkblå eller svart. Nej lila ska den vara.


Jag har ställt den så jag ser den från där jag sitter.

Imorse hörde jag av mig till Tony. Redan igår diskuterade vi att göra lite ärenden med hans bil idag. Han kom kl 11 och vi åkte till La Zenia. Vi tänkte luncha innan jag skulle till juristen men när vi kom fram kom jag på att jag hade glömt min telefon hemma. Jag var tvungen att ha den för i den har jag mitt N.I.E-nummer. Mitt spanska ID-nummer. Vi åkte hem och hämtade telefonen och sedan åkte vi tillbaka till juristbyrån. Jag skulle möta Rebecca där kl 13. Jag var på plats 12:45 och väntade till 13:30 innan jag mailade henne.


Här på en trång trottoar stod jag och köade för att komma in på banken men Rebecca hade ju lovat att hjälpa mig inne på banken. Rebecca kom inte. Hon svarade att hon helt glömt bort vårt möte men att jag gott kunde gå in själv. Det skulle inte vara något problem. Så det gjorde jag. Nu ska jag alltså kunna administrera mitt bankkonto över internet från Sverige. Det var det jag ville med dagens besök.

Tony hade tagit en promenad så länge. Här gick jag förbi en vacker vägskärning som jag inte kunde låta bli att fascineras över. 


Vulkaniska berg- och jordarter.

Vi åkte till La Zenia igen och åt lunch på ett ställe där servitörer kom fram till bordet med jämna mellanrum med smakportioner av pastarätter och pizzor om vartannat. Det var väldigt gott. Framförallt pizzorna som serverades slicevis.

Sedan gick vi på Mediamarkt och jag beställde en datorskärm som skulle komma om några dagar. Då åker Tony och jag dit igen och hämtar skärmen. Jag letar efter en kaffebryggare också men har ännu inte hittat någon jag vill ha. Jag vill ha en vanlig kaffebryggare men där kannan är en termos. Då kan jag brygga kaffe och ta med mig kannan ut och sätta mig och dricka kaffe utan att behöva gå in igen i ett kör.

Tony körde hem mig och kom in och tittade på lägenheten. Jag åkte med honom till Carrefour när han skulle hem så jag fick testa att handla med min Rolser för första gången. Sedan gick jag hem med den. På hemvägen pratade jag lite med norsken Arvid och hans fru. Imorgon blir det IKEA.

Inga kommentarer: