måndag 21 mars 2022

Söndagspromenad

Det blev ett fantastiskt vårväder på söndagen. Jag gjorde upp med ett litet sällskap av folk som liksom jag har boenden i Torrevieja. Det ena paret har haft det i många år och det andra paret håller fortfarande på att slutföra bostadsaffären.

Vi utgick ifrån Panncentralen och gick ut till Österviks kapell och tillbaka. Jag blev helt slut redan i början av promenaden. Jag har inte gått mer än till bilen och tillbaka sedan jag kom hem från Spanien i början av januari.



Insekterna börjar vakna dessa dagar i alla fall.

Jag såg också årets första tofsvipa. De brukar jag normalt se från tågfönstret men inte nu längre när jag slutat pendla. Vi avslutade med söndagslunch inne på Panncentralen.

Igår mindes jag också att Felix och jag mötte "Google-bilen" när vi varit ute vid Panncentralen. 


Jag gick in och kollade google earth och där var vi minsann. Det är andra gången jag lyckas komma med på bild när de åker runt och fotograferar.

Nu är det inte länge kvar till avresan. Igår vägde jag min resväska och den vägde då 15,0 kg. Hädanefter ska jag väga sakerna jag packar ner. Jag får ha 23 kg med mig. Jag kontrollvägde också min kylväska med sprutor, djupfryst snus och en kylklamp som ska med. Den vägde 1,3 kg. Således kan jag fylla upp den med 6,7 kg till.

Idag beställde jag en "Dramaten" till en av mina sju adresser i Spanien. Hoppas den kommer rätt.


Den ska jag dra bakom mig när jag går iväg till Carrefour vid Habaneras för att handla. Jag ska komplettera med en liten kylväska och kylklampar när jag är där på plats. Anledningen till att jag beställde den från Amazon.es är att när jag var på Carrefour senast så hade de inte lila Rolser. Bara blå och röda och det är helt otänkbart för mig.

Inga kommentarer: