måndag 23 augusti 2010

En stor dag för en liten man!

Felix började ettan idag och det var lite pirrigt.
Här står grabbarna. Felix längst till höger.
Här ska han sitta till att börja med. Han fick platsen bredvid Måns.
Jag tog detta foto när jag satt längst bak i klassrummet. Jag stannade kvar en liten stund. Han är så vaken och intresserad. Han sitter och lyssnar på sin nya fröken och ser fram emot allt det nya. Jag tror han känner att han börjar bli lite stor men det är ännu länge kvar till han är vuxen. Vilka underbara små strumpfötter som funnit en tvärslå på stolen att vila på.

Efter jobbet åkte jag till kapellet och fortsatte i apparatrummet. Jag städade lite innan jag skulle börja med golvet. Snickaren kom upp och vi diskuterade hur jag borde gå till väga. Han åkte upp och spelade golf och jag tog mig an uppgiften. Jag började med att isolera lite och sågade sedan till en bit spånskiva för att påbörja golvläggningen. Jag ska leda två Prisol-rör tvärs över rummet för varm- och kallvatten till en vask. Det var väldigt svårt att få igenom rören genom reglarna. Jag slet och slet och till slut gick det. Tyvärr vek jag det röret lite och jag vet inte hur allvarligt det är. Jag vek tillbaka det men jag vet inte hur kopparen klarar ett veck inuti plastslangen. Jag måste höra mig för hos sakkunniga. Risken är väl att jag får ta bort röret igen.
Jag gav mig där för dagen och åkte och köpte mig en bit mögelost som tröst. Nu dröjer det till nästa vecka innan jag fortsätter i kapellet. Imorgon har jag Felix och på onsdag åker jag till Bryssel. Jag ska försöka blogga därifrån som en liten instucken reseberättelse i kapellbloggen.

Inga kommentarer: