måndag 2 augusti 2010

Har varit i kapellet hela dagen och pysslat. Nästan hela dagen har gått till att försöka få till taklist och dörrfoder. Dessvärre har det krånglat orättvist mycket. Jag har sågat fel och flera av taklisterna jag försökt sätta upp har jag misslyckats med av andra skäl. Taket i badrummet bågnar en hel del och det är inte lätt att få till taklisten då. Jag har varit nära att ge upp flera gånger men bitit ihop och gjort ett nytt försök bara för att strax möta ett nytt nederlag. Till slut gav jag verkligen upp med listerna och gav mig på att såga av golvbjälkar istället. Övre halvan av bjälkarna var friska men att såga genom den nedre halvan var som att skära i smör med varm kniv. Så här ser det ut när jag fått bort lite av bjälkarna. Det är oroväckande dåligt utmed väggarna också. Jag avslutade denna eländiga dag med att grundmåla lite foder. Idag har det varit ensamt i kapellet.

4 kommentarer:

Therese sa...

Tänkte hälsa på dig i måndags efter en sen blåbärstur vid Tyskas, men klockan var närmare 21 och det var öde vid kapellet.

Eddie sa...

Jag är där såpass tidigt när jag är ledig så vid 18-tiden börjar jag bli sliten och väldigt hungrig. Det är det som driver mig hemåt vid den tiden. Idag åkte jag faktiskt hem och käkade en macka på eftermiddagen. Idag var jag hemma vid 20-tiden.

Du får försöka igen.

Therese sa...

Jo, jag anade att jag var sent ute men efter alla mygg och knott i skogen såg jag fram emot en cigg på din kapelltrapp. I'll be back.

Eddie sa...

Gött dä!