tisdag 18 maj 2021

Bokleverans

Idag fick jag två bokpaket. 


Ett från Adlibris med två böcker. Arbogamordet och en humlebok. Jag väntar på ytterligare en humlebok och när jag fått den ska jag skriva ett blogginlägg om humlor.

Jag fick också paket från "Bokbörsen". En väldigt bra webbplats när man letar begagnat.


Boken "Fahrenheit 451" fanns endast som inbunden upplaga på Adlibris och Bokus á över 200 kr. Den fanns förstås begagnad som pocket för 31 kr. Sedan tillkommer frakt på 62:- men då hittade jag ytterligare några titlar från samma försäljare som intresserade mig för ca 30 kr styck. Notan landade då istället på 195:- för dessa fyra titlar.

Ibland väljer jag faktiskt böcker efter titlarna. Som synes är jag lite inne på ryska författare också. Rysk författare och en lovande titel var skälet till att jag beställde "Straffångarna" och "Pråmdragarna". Jag har ingen aning om vad det är för något men jag ser framför mig två äventyr av ryskt brunt och lerigt elände. Vi får se om de var prisvärda. Sedan en med bara en lovande titel. "Den unge Törless förvillelser". 


Rådjuren är här dagligen som sagt. Bock och get idag också.

Jag var till hudkliniken i Karlstad idag också och fick genomgå en liten kroppsbesiktning med avseende på min psoriasis. Jag tyck ha fått lite högt blodtryck också så det fick jag medicin emot. Usch vad mediciner det börjar bli nu. jag hade gått upp ca 20 kg i vikt också sedan pandemin började. Jag är ändå van vid att pendla upp och ner 20 kg fram och tillbaka. Jag räknar med att gå ner dessa kilon igen mer eller mindre utan hjälp av aktiv träning eller ändrade kostvanor. Jag behöver ändå börja röra lite mer på mig för KOLens skull om inte annat.

Inga kommentarer: